COMPOZITORI

COMPOZITORI

COMPOZITORI

  Materialele din această secțiuen prezintă aspecte biografice ale marilor creatori universali și români într-o manieră inedită, interactică.

   Ideea de a crea scenarii didactice complete/secvențe de lecție a venit în contextul pandemiei Covid-19 din anul 2020, când autoarele materialelor au fost puse în ipostaza de a transfera demersul didactic în spațiul online.  Materiale prezentate în această secțiune reprezintă abordările personalizate ale autorilor lor, o viziune proprie asupra conținuturilor și sunt concepute special pentru elevii claselor noastre. Propunerile didactice nu își propun să ofere decât un posibil traseu, un reper, un model tuturor actorilor interesați de educarea muzicală a copiilor, fie ei profesori sau părinți.

Toate materiale publicate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisă reproducerea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, de către orice persoană fizică sau juridică, fără acordul scris al autorului, cu sau fără specificarea sursei. Este permisă distribuirea conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, doar în scop educațional și cu specificarea sursei.

Derulează în sus