LECȚII

 

 

 

 

 

 

LECȚII

  Seturile de lecții prezintă scenarii complete pentru disciplina Educație muzicală și Muzică și mișcare, grupate pe patru categorii: învățământ preșcolar, învățământ primar, învățământ gimnazial și liceal.

  Ideea de a crea scenarii didactice complete a venit în contextul pandemiei Covid-19 din anul 2020, când autoarele materialelor au fost puse în ipostaza de a transfera demersul didactic în spațiul online. Lecțiile respectă programele disciplinelor de specialitate în vigoare și includ atât materiale video explicative, fișe didactice și aplicații originale, cât și audiții muzicale atent selectate pentru a ilustra conținuturile de predare. Aceste lecții reprezintă abordările personalizate ale autorilor lor, o viziune proprie asupra conținuturilor și sunt concepute special pentru elevii claselor noastre. Scenariile didactice nu își propun să ofere decât un posibil traseu, un reper, un model tuturor actorilor interesați de educarea muzicală a copiilor, fie ei profesori sau părinți.

Toate materiale publicate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisă reproducerea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, de către orice persoană fizică sau juridică, fără acordul scris al autorului, cu sau fără specificarea sursei. Este permisă distribuirea conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, doar în scop educațional și cu specificarea sursei.

Derulează în sus