Clasele P-II. EVALUARE

Activitate: EVALUARE                   

Nivel: Clasele P-II

Durata: 30 min

Autor: prof. Ana-Maria Rusu

 

OBSERVĂ :

Muzica este  o artă ce te însoțește pretutindeni. Sunetele muzicii înlănțuite creează linii melodice, fraze muzicale, lucrări simple sau complexe ce oferă ascultătorului un evantai de stări. Pentru a cunoaște povestea din spatele muzicii în acest an școlar ai intrat în contact cu elemente noi care construiesc această artă sonoră. Ai aflat despre durate, intensitate, solfegiu, melodie, ritm, armonie.

 

 

Deschide TESTUL de mai sus; urmărește provocările lansate și încearcă să le rezolvi. Apasă tasta Ctrl împreună cu tasta CLICK pe fiecare enunț subliniat.

Succes!

@Ana-Maria Rusu

Toate materiale publicate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisă reproducerea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, de către orice persoană fizică sau juridică, fără acordul scris al autorului, cu sau fără specificarea sursei. Este permisă distribuirea conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, doar în scop educațional și cu specificarea sursei.

Derulează în sus