Clasa a V-a: Universul meu muzical

Activitate: Universul meu muzical             

Nivel: Clasa a V-a

Durata: 50 min

Autor: prof. Ana Maria Rusu

  DESCOPERĂ

Fiecare elev vine la școală cu  propriile achiziții (dobândite sau nu), cu propriul bagaj de cunoștințe, cu gusturile sale în materie de muzică.

Dacă prima oră de Educație muzicală a fost folosită pentru a ne conecta, a ne cunoaște, următoarea vizează nivelul de achiziții pe care fiecare elev îl posedă. 

   APLICĂ

Folosește fișa de mai jos și descoperă alături de colegii tăi ce pasiuni, interese și ce profil poți creiona clasei tale.

Ghidul profesorului: Observă felul în care elevii se comportă în fața subiectelor din fișă: pare complicat, intră în joc, se concentrează sau tratează superficial testul.

   EXERSEAZĂ: Răsai. Muzica: Ion Aldea Teodorovici, Versuri: Grigore Vieru

@Ana Maria Rusu

Toate materiale publicate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisă reproducerea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, de către orice persoană fizică sau juridică, fără acordul scris al autorului, cu sau fără specificarea sursei. Este permisă distribuirea conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, doar în scop educațional și cu specificarea sursei.

Derulează în sus