Christmas Music Market

Bine ai venit în lumea târgului de Crăciun, Christmas Music Market

Îți propunem timp de 31 de zile, pe întreaga perioadă a lunii decembrie, să te bucuri de activitățile muzicale pregătite. Cum procedezi pentru a te juca și bucura de tot ceea ce vei descoperi:

Pasul nr. 1: Fiecare număr, de la 1 la 31, ascunde o provocare. Pentru a vedea ce este trebuie să apeși pe numărul aferent zilei în care suntem.

Pasul nr. 2: Odată ce ai ajuns la ziua aleasă, citește cu mare atenție provocarea. Vei observa că un cuvânt sau o expresie este subliniată. Trebuie să dai click pentru a merge la activitatea pregătită.

Pasul nr. 3: Îndeplinește provocarea și doar ulterior vei înainta, mai departe, la următoarea activitate.

Pasul nr. 4: După ce activitatea a fost dusă la bun sfârșit, sus pe pagină ai un buton de START, care te va duce înapoi la pagina principală pentru a alege următorul joc.

Pasul nr. 5: Realizează o activitate pe zi, altfel magia sărbătorilor de iarnă va dispărea foarte repede.

Noi, echipa MEMIS, îți dorim distracție plăcută, dar în același timp să treci cu cât mai multă ușurință prin tot ceea ce ți-am pregătit. Mult succes și sărbători frumoase alături de cei dragi!

CHRISTMAS MUSIC MARKET

@Echipa MEMIS

Toate materiale publicate pe acest site sunt protejate de legea dreptului de autor. Este interzisă reproducerea sau publicarea sub orice formă a conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, de către orice persoană fizică sau juridică, fără acordul scris al autorului, cu sau fără specificarea sursei. Este permisă distribuirea conținutului acestui site sau a oricărei părți a acestuia, doar în scop educațional și cu specificarea sursei.

14 comentarii la „Christmas Music Market

  1. Această platformă de Crăciun mi se pare foarte interesantă

  2. Pandemia aceasta ne-a arătat ce minunaţi sunt unii dintre semenii noştri. Mulţumesc mult pentru timpul, generozitatea şi dragostea voastră. Dumnezeu să vă dea sănătate!

  3. Atât de minunat acest material! Ca toate pe carele faceți! Am redescoperit muzica cu ajutorul dumneavoastră! Mulțumesc!

Comentariile sunt închise.

Derulează în sus